Cautare

4488 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt de marti" (3.14 secunde)
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Grupul Pic din Pitesti, controlat de Ilie si Cornel Penescu, deschide marti, la Calarasi, al cincilea hipermarket al retelei, in cadrul unui parc de retail dezvoltat in regie proprie in urma unei investitii de 60 milioane de euro.
Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Berbec Saptamana urmatoare va aduce pentru Berbeci castiguri, dar si cheltuieli, posesiuni si jocuri de atractie senzuale. ... In weekend, ocupa-te de dragoste. Taur Energia, farmecul, influenta, sincronizarea si eficienta ta vor atinge apogeul incepand cu saptamana viitoare si vor ramane acolo pentru o bucata de vreme.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
I SE PREGATESTE CEA MAI DURA LOVITURA DIN ULTIMII 20 DE ANI Acuzatii grave la adresa presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
"Nu avem liber luni si marti. Luni si marti sunt activitati in teritoriu. Deputatii le pot folosi pentru intalnirile cu alegatorii vizavi de votul pe motiune si dezbaterile care urmeaza sa aiba loc miercuri.
Steaua deschide casele marti, de la ora 10:00! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! ... Cu o seara inainte de meciul cu Steaua, Pep Guardiola a facut al saptelea transfer din aceasta vara! Englezii s-au inteles cu Claudio Bravo, portarul de la Barcelona!
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
Berbec Apar discuti in contradictoriu cu colegii de munca, insa nu trebuie sa pui foarte mare accent pe a-ti impune opinia in fata celorlalti. ... marti si joi.
Americanii isi aleg ASTAZI presedintele Peste 120 de milioane de americani aleg marti al 45-lea presedinte al Statelor Unite dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, care au anuntat ca fac campanie pana in ultimul moment, dupa miezul noptii de luni spre marti.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza. "Noi avem o problema de ani de zile.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Inlocuirea vine in urma unei nemultumiri Decizia PSD de inlocuire a presedintelui Senatului Mircea Geoana vine in urma unei nemultumiri, si nu a vizitei facute de Geoana in America. In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 informeaza: Senatoarea Gabriela Firea raspunde atacurilor presedintelui Basescu:"Eu nu am fost suspendata de alegatorii mei" Senatoarea PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu.
google-analytics.com